©
.

tubeunderberichten The Daily Motivator It is a much cleverer thing to talk nonsense than to listen to it.

aantekeningen

wiki lul = wikipediambtenaar recht en recht publieke zaken

Het ministerie stelt een intern onderzoek in. Het verbod geldt niet alleen voor ambtenaren op het departement maar ook voor medewerkers van bijvoorbeeld rechtbanken.Top 5 ministeries

Ministerie van Justitie (821)
Ministerie van Verkeer en Waterstaat/Rijkswaterstaat (495)
Ministerie van Vrom (346)
Ministerie van FinanciŽn (246)
Ministerie van Economische Zaken (83)

Top 5 Gemeenten

Gemeente Maastricht (656)
Gemeente Den Haag (491)
Gemeente Wieringermeer (282)
Gemeente Utrecht (149)
Gemeente Haarlem (116)

Bron: Wikiscanner; bewerkingen van Wikipedia door ip-
adressen van ministeries en gemeenten, 5 oktober 2002 tot
19 september 2007


Deze bijdragen zijn geleverd door gebruikers van computers
van het netwerk van isp dsl vi. Daarmee is niet gezegd
dat isp dsl vi voor de inhoud verantwoordelijk is.

scan Hulp voor de pestfotograaf de adder van de maand Zie google:[
1258 . Body benefits said in
August 22nd, 2007
Beter laat dan nooit reageren. Roel Dijkstra is overtuigd van zijn weg naar de kantonrechter. De maaktster van de foto is en was niet blij met de heer Dijkstra en had als ze het had geweten nooit maar dan ook echt nooit het snel onder haar neus gefrommelde papiertje van Dijkstra getekend.(zeer betrouwbare informatie)Het enige wat de sluwe Dijkstra rook was geld op dat moment. Een misselijk makende kerel die wat mij betreft alleen nog negatieve reklame op zijn conto mag krijgen!
bron: google Zie website:zoo diergaarde Foto's maken of filmen in Diergaarde Blijdorp Je mag voor je privť-verzameling natuurlijk foto's maken en de dieren en verblijven op film vastleggen. Als je echter beroepsmatig opnames wilt maken, dien je daarvoor altijd vooraf contact op te nemen met de Afdeling Communicatie van Diergaarde Blijdorp. Dit geldt niet voor trouwfoto's. Als je beroepsmatig zonder toestemming van de afdeling Communicatie foto's of filmmateriaal maakt en/of gebruikt, bega je een strafbaar feit en kun je juridisch vervolgd worden.
=======================================================================================
De directeur zou nu kunnen overgaan om te bezien of de pestfotograaf zich schuldig maakt aan helen.

bellen?
=======================================================================================
volgens een van de beste slechste website: Pas op voor deze man ! Hij struint het net af naar fotoís van Bokito en als hij het vind gaat hij je terroriseren en bedreigen met absurde hoge rekeningen en als je binnen een week niet betaald gaat hij je dreigen met advocaten. Dat noem ik nou de reinste vorm van huisvredebreuk.verstoor je rust en intimideert je met onnozele brieven, nog even en hij schakelt een incasso bureau met van die brede henkies. Weet je wat ik er van vind ? Het lijkt wel een harde agressieve vorm van oplichting, je zou er maar intrappen en Roel Dijkstra noem zich ook nog eens pers fotograaf. Man ! Ga echt werken voor je geld, je bent een geboren verliezer. Ik kan niet anders zeggen dat het misselijkmakende praktijken zijn, onschuldige weblogger zo de stuipen op het lijf jagen, heb je niets beters te doen ? Is je scanner stuk ? Ik kan je wel vertellen dat je op deze manier geen vrienden maakt en ook niet slim is om al je adres gegevens zo op je site te zetten. Moet er niet aan denken al je de verkeerde blogger te pakken hebt, ook niet leuk als Bokito echt voor je deur staat en dat is echt geen dreigement, maar een waarschuwing, omdat ik een vredelievend mens ben die het beste met iedereen voor heeft, maar mensen zo als jij daar word ik niet goed van. Roel ! typ je naam maar in google in, is dat wat je wilt ?
Bron: google
zie google Zo stond de foto ook geplaatst destijds om reklame te maken voor je site.Verder valt er nog een stuk tekst te zien op rechtenforum waar de honden geen brood van lusten.]
rechten en plichten van de lezer
de grote mond van de maand: "Gelijk hebben is niet hetzelfde als bewijs hebben."

User Terms and Conditions